Els sistemes de Planificació de Recursos Empresarials o ERP ANDORRA (de l’anglès Enterprise Resource Planning), integren (o pretenen integrar) totes les dades i processos d’una organització en un sistema unificat. Un sistema ERP típic utilitzarà múltiples components de programari i maquinari per aconseguir la integració. Un component clau de la majoria d’ERPs és l’ús d’una base de dades única per emmagatzemar la informació dels diferents mòduls del sistema. ERP ANDORRA, IDEAN ANDORRA, IDEAN ERP ANDORRA. http://www.idean.advmundo@idean.ad . Un sistema ERP típic contempla la producció, l’inventari, la distribució, enviaments, factures, comptabilitat, demandes, entregues, pagaments, etcètera. En realitat, un òptim sistema ERP consisteix en la integració de tots aquests i d’altres elements en allò que s’anomena backoffice. http://www.idean.advmundo@idean.ad La informàtica en núvol a ANDORRA, l’anglès Cloud Computing Andorra, és una forma de computació, que té els seus fonaments a Internet, els recursos compartits, programari, informació, es proporcionen a ordinadors i d’altres dispositius a la carta com a serveis. canvi de paradigma, mainframe a client-servidor, Els detalls són transparents pels usuaris, no tenen necessitat de tenir coneixements tècnics, ni control sobre la infraestructura de tecnologia, en el núvol que els dóna suport, La informàtica en núvol descriu un nou suplement, consum informatic, model de prestació de serveis de TIC basats en Internet, subministrament dinàmicament escalable, virtualitzada dels recursos, servei a través d’Internet, conseqüència de la facilitat d’accés als llocs remots de computació, que ofereix Internet amb el cloud computing.
Un CRM (customer relationship management) o gestor de relació amb clients és un software destinat a gestionar la informació dels clients (o, per extensió, els contactes) d’empreses o altres tipus d’organitzacions. http://www.idean.advmundo@idean.ad
En un CRM es registra la informació dels clients/contactes, a nivell individual i d’organització, i les seves interrelacions. La informació gestionada es pot utilitzar amb finalitats de màrqueting, comercials, operacionals. iDEAN crm Andorra, crm Andorra idean.
Un CRM acostuma a servir de suport pel departament comercial de les empreses, a les que permet gestionar xarxes de contactes (clients potencials), assignar tasques, enviar butlletins o missatges promocionals, gestionar esdeveniments, etc.
Alguns exemples de CRM a Andorra de programari lliure són: CiviCRM ANDORRA, orientat a les organitzacions del tercer sector, administracions, col·legis professionals, etc. SugarCRM ANDORRA, delfos crm ANDORRA, zoho crm ANDORRA, vTiger Andorra, ZurmoCRM Andorra.
http://www.idean.advmundo@idean.ad

Anuncios

Acerca de pepandorra1

Search Engine optimization & blogger, community manager. #Web design, #Design, #SEO, #Social Media, #Internet, #Marketing, #Search engine optimization, #Pinterest, #Facebook, #Twitter, #Gowalla, #Foursquare, #Foodspotting, #Path, #Youtube, #Linkedin, #Tumblr, #Picasaweb, #Fancy, #Snapette, #Instagram, #Streamzoo, #Webdesign, #Webdesigner, #CMS, #HTML5, #CSS, #Design, #Drupal, #Joomla, #Wordpress, #Blogspot, #Google Top10, T.+376.631.499 . eturisme@gmail.com .
Esta entrada fue publicada en CERRAMIENTOS DE TERRAZAS. Guarda el enlace permanente.